Over ons

I+Y interior architecture is een Nederlandse high end interieurarchitectuur studio gevestigd in Haarlem.

Onze passie is om van elke plaats een persoonlijke plek te maken, waarbij we gebruik maken van alle beschikbare elementen en deze harmonieus samenvoegen. Naast interieurarchitecten zijn we ook conceptontwerpers. Hierdoor kunnen we de unieke identiteit en wensen van de klant omzetten in een doordacht interieurontwerp. Identiteit en plaats zijn hierbij harmonieus met elkaar verbonden.

De relatie tussen I+Y en onze klant is van cruciaal belang waarbij wij onze kennis en ervaring naadloos integreren. Onze kracht ligt in het aanvoelen van de wensen en behoeften van de klant of eindgebruiker met als uiteindelijke doel om een unieke, persoonlijke plek te creëren, waarbij we de beschikbare ruimte optimaal benutten. Wij bieden de mogelijkheid, om u als klant te begeleiden en ontzorgen gedurende het gehele ontwerp en bouwproces

 

I+Y interior archticture is opgericht door interieurarchitect Rienk Wiersma en industrieel en concept ontwerpster Rebecca Wijsbeek. Met een team van binnenhuisarchitecten, ontwerpers en projectmanagers staat I+Y voor een premium en high-end eindproduct.

Rienk Wiersma studeerde Ruimtelijk Ontwerp aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, Rebecca Wijsbeek Industrieel ontwerp aan de Design Academy in Eindhoven.
Ze hebben ruim 20 jaar ervaring in diverse werkvelden zoals Residentiële ontwerp, Corporate Commercial Retail, Hospitality Design en Corporate Office Design. Geïnspireerd door hun complementaire vaardigheden en gedeelde creatieve visie, besloten ze hun talenten te bundelen en richtten ze I+Y op.

Dit boutique ontwerpbureau staat bekend om zijn toegewijde, sterke en professionele team dat streeft naar het leveren van hoogwaardige en innovatieve designoplossingen.